06 53797476

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Blotevoetenpad Gaasterland

Nieuw uitstapje in Friesland! Blotevoetenpad Gaasterland in Oudemirdum. Lees meer Sluit Pop Up
WELKOM BIJ

STRANDPAVILJOEN EN RECREATIETERREIN
DE HEGE GERZEN IN OUDEMIRDUM


Strandpaviljoen en recreatieterrein De Hege Gerzen in Oudemirdum ligt op een unieke locatie in Gaasterland aan het IJsselmeer. Je kunt er terecht voor een heerlijk dagje recreëren aan het strand. Naast een hoog gelegen grazige zonneweide (Hege Gerzen) is er een prachtig zandstrand. Je kunt zwemmen in het IJsselmeer. Kleedruimten en toiletten zijn aanwezig, de kleedruimten hebben babyfaciliteiten en warm en koud water douches. Er is een voetbal- en volleybalveld. Een loket met een groot terras biedt naast een uitgebreid koffie en drankenassortiment, ijsjes, snacks aan. Voor de kleintjes is er een veilig peuterbad met glijbaan. Daarnaast zijn er speeltoestellen en een midgetgolfbaan. Ook is er een compressor om bootjes en luchtbedden op te blazen.

Deze voorzieningen maken De Hege Gerzen uitermate geschikt voor feesten en partijen. Voor jouw feest bieden wij een strandpaviljoen met een overdekt terras en een buitenterras met uitzicht op het IJsselmeer. Het overdekte terras is voorzien van zogenaamde raamzeilen, hierdoor kun je ook bij slecht weer genieten van het uitzicht. Bij mooi weer schuiven we de raamzeilen open. Het strandpaviljoen met haar terras is helemaal geschikt voor feesten van 10 tot 250 personen. De Hege Gerzen is gespecialiseerd in arrangementen voor groepsuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en teamuitjes. Ook werken we nauw samen met andere aanbieders van bedrijfsuitjes. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

BEKIJK OOK ONS AANBOD AAN ARRANGEMENTEN

Naast de feesten en partijen of gewoon een dagje genieten aan het IJsselmeer bieden wij
ook actieve arrangementen aan!

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

Aanbevolen arrangementen

VOETBALGOLF

Vanaf: € 9,75 p.p.

SYBRANDY’S SPEELPARK

Uitgebreide familiedag met BBQ € 49,50

FIETSTREIN

In 2022 gestopt

NINJA WARRIOR vh. WIPE UITJE

Van 2010 tot 2020!

BUBBLE VOETBAL

Vanaf: € 19,50 p.p.

MIDGETGOLF

Vanaf: € 3,00 p.p.

SJIT-UITJE

Vanaf: € 19,50 p.p.

DE WETTERSTEPPER

TIJDELIJK BUITEN GEBRUIK