Wie zijn wij en wat doen wij?

Scouting De Wâldswalkers Drachten is een (jeugd)organisatie voor kinderen vanaf 5 jaar: bij scouting is iedereen welkom. Jong, oud, rustig, druk, of beperkt.

 

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die zich handelt naar de doelstelling en missie van Scouting Nederland.

 

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen!


Over ons

De Wâldswalkers hebben dezelfde missie en doelstelling als scouting Nederland:

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

 

Wat we doen

Met meer dan 40 vrijwilligers zorgen wij ervoor dat de leden een zo'n uitdagend en leuk mogelijk programma krijgen en dat in en om het clubhuis een veilige omgeving is om dit programma uit te voeren.

 

Ons verhaal

Scouting Drachten De Wâldswalkers is in 1946 opgericht als afsplitsing van een andere scouting groep. Door de samenvoeging met de Magrietgroep was De Wâldswalkers vanaf de jaren 70 een gemengde groep.

facebook


geïnteresseerd? kom eens langs!

Bijna elke week zijn er opkomsten bij ons clubhuis aan de Buitensvallaat 19 in Drachten (naast de voetbalvelden bij de jachthaven). Kijk voor je langskomt even in de agenda en neem voor de zekerheid altijd eerst even contact op via het contactformulier. Zo voorkom je dat je voor niets bij het clubhuis staat.